Allux

Fabrikspriser

Allux brevlåda
Allux Grundform brevlåda

Allux brevlådor och Allux paketbrevlådor till lågt pris

Köp Allux brevlåda hos KopBrevlada.se där du hittar ett stort urval av Allux brevlådor i flera olika färger, prisklasser och storlekar.

Kopbrevlada.se är auktoriserad Allux återförsäljare i Sverige.

Allux erbjuder postlåda med LED belysning som heter Allux Bjørn Villa och paketbrevlåda med LED heter Allux Bjorn Parcel. 

Design postlåda Allux Grundform är storsäljare och skyddar post mot regn och snö. Finns i olika färgval och material.

Allux 5000 , Allux 6000 , Allux 7000 är postlådor som kan monteras på stativ eller vägg. Finns i olika färger och material. 

Gillar man att handla på nätet då har Allux flera paketpostlådor att välja bland. Paketpostlåda Allux 500 , Allux 600 , Allux 800 och den snygga Allux Grundform Parcel lagrar paket i olika storlekar på ett säkert sätt. 

Vi erbjuder även reservdelar till Allux brevlådor.

Allux är en del av det danska företaget Juliana, som är känd för sina växthus, uteplatser, lusthus och andra trädgårdsprodukter. Juliana grundades 1963 och är nu den största växthustillverkare i Europa och säljer sina produkter i fler än 30 länder. Allux sortiment består av högkvalitativa postlådor som har med åren vuxit till en komplett samling av brevlådor i olika storlekar och material. Allux brevlådor är lämpliga för vägg montering eller att monteras som fristående på stativ. Allux brevlådor och stativ är gjorda av 1 mm tjockt rostfritt stål eller av galvaniserat pulverlackerat stål i RAL-färg. Alla Allux brevlådor har en solid cylinder, försedd med 2 nycklar.

Köp Allux brevlåda till lågt pris hos KöpBrevlåda.se - Sveriges största utbud av brevlådor

 

Handla efter

Artiklar 1-40 av 64

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-40 av 64

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy