Paketbrevlådor

Fabrikspriser

Paketbrevlådor för stora paket
Paketbrevlådor

Behöver du en paketbrevlåda?
Välj, jämför och köp paketbrevlådor online till låg pris!

Vi har många olika modeller att välja bland. Närmare sagt, över 100 paketbrevlådor. Vi har Sveriges största utbud av brevlådor.
Mest sålda paketbrevlådor kommer från Mefa, som håller hög kvalite, generös garantitid och ganska låg pris. MEFA tillverkar paketbrevlådor i rostfritt och pulverlackerat stål. De flesta paketbrevlådor är med vredlås, en ganska uppskattad lösning, då man behöver inte ha nyckel för att tömma brevlådan. Åker man bort flera dagar, då låser man lådan. 
Paketbrevlåda är säker. Paket som lämnas i lådan, blir skyddad av mekanism, som gör att obehöriga kan inte stoppa i handen och plocka upp innehållet. 
Logixbox är inte bara en vanlig paketbrevlåda. Logixbox erbjuder en hållbar lösning för att ta emot och även skicka dina paket. Alla boxar är tillverkade av hög kvalitets 1,2 mm galvaniserad stålplåt, autogent svetsade och mycket slitstark pulver belagd med industrispecifikation, resistenta mot alla väderförhållanden. Logixbox är vandalsäker och har ett extremt säkert låssystem.

Handla efter

Artiklar 1-40 av 101

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy
  1. Paketbrevlåda Bobi Swiss - Vit

    Prissänkt 3 325,50 kr Ordinarie pris 3 695,00 kr
  2. PAKETBREVLÅDA BOBI SWISS - Mörkgrå

    Prissänkt 3 505,50 kr Ordinarie pris 3 895,00 kr

Artiklar 1-40 av 101

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy