Fabrikspriser

Om KöpBrevlåda.se

 Köp brevlåda, stort utbud, humana priser, säkra betalningar

Kopbrevlada.se (sedan 2013) är en svensk webb butik som säljer brevlådor från kända tillverkare till både företag (Peab, Riksbyggen, Ahlsell mm) och privatpersoner.

KöpBrevlåda.se är auktoriserad postlåda återförsäljare för samtliga varumärken. Detta betyder att du alltid kan handla tryggt hos oss, med kännedom att tillverkarens garanti gäller och att du alltid får professionell hjälp. Gratis frakt och 30-dagars ångerrätt gäller oavsett ordervärde.

AmerikanskaBiggiBobiMe-FaSafePost är endast några av de välkända varumärken som du hittar hos oss. Många av varumärken så som Rottner, SerafiniBraviosHeibi är vi helt ensamma om att sälja i Sverige. Oavsett om du letar efter markbrevlådor, väggbrevlådor, dörrinkast, tidningsfack, eller fastighetsboxar så finner du dessa hos oss.

Allt fler upptäcker fördelarna med att handla på nätet. Hos KöpBrevlåda.se kan du i lugn och ro handla bland över tusen olika brevlådor, när det passar dig som bäst. Vår webbutik är öppen dygnet runt och vi erbjuder en helt stressfri miljö. Vi lovar att vi kommer att göra allt för att det ska vara roligt, enkelt och tryggt att vara vår kund.

Hos oss är det enkelt att handla!

VÄLKOMMEN!

Några av våra kunder, klicka här.