Fabrikspriser

Allux 200 brevlåda med lås - Antracit F54203

SKU
2206
995,00 kr
I lager

Allux 200 Brevlåda Med Lås - Säker och Praktisk Posthantering i Högkvalitativt Galvaniserat Stål


Enkel antracit brevlåda med lås. 
Tillverkad i galvaniserat pulverlackerat stål.

Kan monteras på vägg eller stativ.

Mått (HxBxD) 390x280x140 mm
Postinkastets storlek (HxB) 40x250 mm


   Vi fakturerar gärna grönt

e
Faktura Anslutna till BeastPortalen 

Allux 200 Brevlåda Med Lås är den perfekta lösningen för säker och praktisk posthantering. Tillverkad i högkvalitativt galvaniserat pulverlackerat stål, erbjuder denna enkla brevlåda med lås både hållbarhet och stil.

Den inkluderar ett cylinderlås och två nycklar för extra säkerhet och trygghet. Med sina mått på 390x280x140 mm och postinkastets storlek på 40x250 mm, rymmer den lätt både daglig post och tidningar utan problem.

Allux 200 Brevlåda Med Lås kan monteras antingen på vägg eller på ett stativ för enkel och praktisk placering. Oavsett var du väljer att placera den, kommer den att bidra till att göra din posthantering både smidig och säker.

För att ge dig ytterligare trygghet kommer denna brevlåda med 2 års funktionsgaranti och en imponerande 12 års genomrostningsgaranti. Det är ett bevis på dess höga kvalitet och tillförlitlighet.

Köp din Allux 200 Brevlåda Med Lås idag hos KopBrevlada.se och säkerställ att din posthantering blir både säker och praktisk. Med snabb leverans direkt till din dörr kan du snart njuta av alla fördelar med denna högkvalitativa postlåda. Beställ nu och ta det första steget mot en mer organiserad och säker posthantering!

 

 

 

EAN 5701701542039
Uppskattad leveranstid Leveranstid 1 vecka
Produkt kategori Brevlåda
Material Pulverlackerat stål
Färg Antracit
Inkast Top
Placering Fristående vägg och stolpe
Post tömning Fram
Tillverkare Allux
Volym (liter) 19
Your Rating

Andra produkter du kan vara intresserad av