Heibi

Fabrikspriser
Postlåda med lås från Heibi

Postlåda med lås från Heibi - Tysk kvalité till bra pris


Idag många väljer postlåda med lås, dels för att förhindra obehöriga komma åt post dels för att just brevlåda med lås har större tömningslucka samt i många olika utförande, tömmning bak eller tömmning fram. Tyska Heibi tillverkar postlådor med lås i hög kvalité och genomtänkt funktion.

Över 75 års erfarenhet Tyska Heibi står för kvalitet och design och har specialiserat på friluftslivs produkter, hem tillbehör, produkter för runt huset och brevlådor. Alla Heibi brevlådor med lås är uteslutande tillverkade i egen fabrik i Mittelfranken.

Rostfria brevlådor från Heibi är tillverkade av rostfritt stål i högkvalite och Heibi lämnar 10 årsgaranti på rostfria brevlådor.
Veckopostlåda med vredlås Gran Securo har stor inkast som är justerbar från 35mm till 69mm, ger möjlighet att ta emot stora brev och förbli en säker veckopostlåda. Flexibel volym och möjlighet att ha tömmningslucka fram eller bak gjorde Gran Securo till en storsäljare.

Heibi - Tysk kvalité till bra pris - Auktoriserad Heibi återförsäljare - Köpbrevlåda.se - Sveriges största utbud av brevlådor
Handla efter

39 produkter

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

39 produkter

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy