FASTIGHETSBOXAR

Fabrikspriser
Fastighetsboxar Renz

Fastighetsboxar från MEFA / RENZ med lägsta pris garanti

Fastighetsboxar i en modern design för fristående placering. Lägsta prisgaranti på MEFA fastighetsboxar som är även våra mest populära fastighetsboxar. MEFA Visby är en budget variant som har inte sparat på kvalité. Täcker behov till de flesta fastighetsägare. MEFA Uppsala är en av mest sålda fastighetsboxar i Sverige som är både snygga, funktionella och prisvärda. Fastighetsbox MEFA Uppsala kan beställas i 80 RAL färger helt utan kostnad. Den lyxiga varianter fastighetsboxar RENZ Excellence lyfter lyxkänsla i hus där boxar monteras. Alla boxar levereras med huvudlås. 

Köp fastighetsboxar till konkurrenskraftiga priser. MEFA Uppsala alt. RENZ Prima är bland mest sålda fastighetsboxar i Sverige. Vi erbjuder fastighetsboxar för inomhus samt även som fristående fastighetsbox/anläggning utomhus. Vi har även fastighetsboxar som är utrustade med ringklockor och talenhet. Utöver det har vi även mycket populära modeller från MEFA/Renz. Renz är marknadsledande med många patenterade lösningar inom brevlådeanläggningar för villor, flerfamiljshus och övriga sammanhang. År 2010 tog Renz över den danska brevlåde och postboxtillverkaren MEFA A /S med säte i Taastrup som är den ledande leverantören av postlådor för villor och postboxanläggningar för flerfamiljshus i Skandinavien. Vi är auktoriserad återförsäljare av samtliga produkter. Det ger dig som kund en trygghet att du får professionell hjälp, kan erbjuda andra produktvarianter än de som är presenterade, priser är utan mellanhänder, alla service delar går att köpa hos oss mm.
Fastighetsboxar är godkända av Posten och vi lämnar prisgaranti på MEFA fastighetsboxar MEFA Visby alt. RENZ Budget , MEFA Uppsala alt. RENZ Prima samt RENZ Excellence.

Köp fastighetsboxar med prisgaranti - KöpBrevlåda.se - Sveriges största utbud av brevlådor

Handla efter

35 produkter

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
  1. Brevlåda 12-pack JU FR0849 - Aluminiumvit RAL9006

    Prissänkt 33 995,00 kr Ordinarie pris 36 995,00 kr

35 produkter

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy