Fabrikspriser

Fastighetsbox RENZ Classic 793D Stående

SKU
1904
Prissänkt 6 495,00 kr Ordinarie pris 8 995,00 kr
I lager

Mycket prisvärd fastighetsbox till trånga trapphus!

Fastighetsbox RENZ Classic Stående kombinerar enkel skandinavisk design med hög säkerhet och funktionalitet. Tillverkad av galvaniserad stålplåt och utrustad med roterande namnskyltar för enkel identifiering av post. Medföljande monteringskena gör installationen enkel och smidig.

Fastighetsbox MEFA/RENZ

MEFA/RENZ är den ledande leverantören av postlådor för villor och postboxanläggningar för flerfamiljshus i Skandinavien


   Vi fakturerar gärna grönt

e
Faktura Anslutna till BeastPortalen 

Billig Fastighetsbox RENZ Classic 793D Stående

Fastighetsbox RENZ Classic Stående erbjuder en praktisk och högkvalitativ lösning för säker posthantering, med enkel skandinavisk design och högsta säkerhetsklassen på marknaden för fastighetsboxar. Denna stående modell är perfekt anpassad för trånga utrymmen och har en minimalistisk design som passar bra in i olika miljöer.

Fastighetsboxen är endast 150 mm djup och är speciellt utformad för att passa genom trånga portar och smala utrymmen. Trots sin kompakta storlek erbjuder den rymliga fack för effektiv posthantering. I denna stående modell ställs all post på högkant för att maximera utrymmet och underlätta hanteringen av större brev och paket.

Tillverkad av galvaniserad stålplåt, är Fastighetsbox RENZ Classic Stående konstruerad för att vara robust och hållbar. Den kan monteras på vägg, byggas in i vägg eller placeras på fristående stolpar för ökad flexibilitet och mångsidighet.

Dess innovativa lösning med roterande namnskyltar möjliggör enkel identifiering och mottagande av brev och varubrev i större format, samtidigt som det ger en stilren och professionell look.

Alla detaljer är noggrant monterade vid leverans för att underlätta installationen och användningen av Fastighetsbox RENZ Classic Stående. Medföljande monteringskena gör installationen enkel och smidig, och den avtagbara centraldörren minskar vikten vid montage för en säkrare och mer bekväm installation.

Vi strävar efter att göra det enkelt att köpa, installera och använda Fastighetsbox RENZ Classic Stående. Med rekommenderad montagehöjd för varje storlek och tydliga monteringsanvisningar kan du vara säker på att din installation uppfyller kraven för godkännande och ger dig säker och pålitlig posthantering.

Levereras med lås och 3 nycklar/låda samt 1 st centrallås.

En "Ej reklam" skylten/låda ingår.

Mått BxHxD 995 x (650-1196) x 150 mm
Brevinkast mått BxH 321 x 15 mm
 
Finns upp till 8 fack per enhet.

Snedtak och stolpar för fritstående bruk kan erhållas mot tillägg.

Finns i 4 RAL standardfärger Renvit (RAL 9010), Silvergrå (RAL 7001), Skiffergrå (RAL 7015), Trafiksvart (RAL 9017).

2 års garanti på samtliga produkter

12 års garanti mot genom rostning

15 års garanti att lagerhålla reservdelar

Uppskattad leveranstid Leveranstid 3 veckor
Produkt kategori Fastighetsbox
Material Förzinkat/Galvaniserat stål
Inkast Fram
Placering Vägg
Tillverkare Renz
Your Rating