Allux brevlåda
Oavsett vilken typ av brevlåda du är ute efter till dina försändelser, hittar du en som passar dina behov, online hos oss på KöpBrevlåda.se. Vi har Sveriges största utbud av brevlådor, säkra betallösningar och erbjuder fri frakt.

Se hela vårt utbud av brevlådor här; https://kopbrevlada.se/brevlador.html

Allux brevlåda

Allux är en del av det danska företaget Juliana, som är känt för sina växthus, uteplatser, lusthus och andra trädgårdsprodukter. Allux sortiment består av högkvalitativa brevlådor som har med åren vuxit till en komplett samling i olika storlekar och material. Allux brevlådor är lämpliga för väggmontering eller att monteras fristående på stativ. Alla Allux brevlådor har en solid cylinder, försedd med 2 nycklar.

KöpBrevlåda är auktoriserad återförsäljare för Allux brevlådor.
Se hela vårt utbud Allux brevlådor här; https://kopbrevlada.se/brevlador/allux-brevlada.html

Är du ute efter en brevlåda med LED belysning ska du ta en titt på modellen Bjørn Villa och Bjorn Parcel. Ni som är ute efter en design brevlåda rekommenderas att ta en titt på storsäljaren från Allux, modellen Grundform. Lådan skyddar din post mot regn och snö och finns i olika färgval och material.
Allux 5000Allux 6000Allux 7000 är brevlådor som kan monteras på stativ eller vägg.  

Är du en sådan person som anser det vara bekvämt att sitta hemma och handla på nätet, ja då har vi flera paketbrevlådor från Allux att erbjuda. Paketpostlåda Allux 500Allux 600Allux 800 och den snygga Allux Grundform Parcel som lagrar paket i olika storlekar på ett säkert sätt. 

Köp din nya Allux brevlåda till lågt pris online hos KöpBrevlåda.se - med Sveriges största utbud av brevlådor