Allux brevlådor

En nyhet hos oss på kopbrevlada.se är att from idag kan ni köpa Allux brevlådor hos oss. Vi har börjat lägga upp produkter i vår webbutik och så småningom ska man kunna hitta hela Allux sortiment av brevlådor online hos oss. Detta är vi mycket stolta över. Allux är en del av det danska företaget Juliana, som är känd för sina växthus, uteplatser, lusthus och andra trädgårdsprodukter. Juliana grundades 1963 och är nu den största växthustillverkare i Europa och säljer sina produkter i fler än 30 länder. 

Länk här; https://kopbrevlada.se/brevlador/allux-brevlada.html

Allux tillverkar högkvalitativa brevlådor som med åren har vuxit till en komplett samling av brevlådor. Allux brevlådor är lämpliga för vägg eller att monteras som fristående. Allux brevlådor och stativ är gjorda av 1 mm tjockt rostfritt stål eller galvaniserat pulverlackerad stål i RAL-färg. Alla Allux brevlådor har en solid cylinder, försedd med 2 nycklar.

I Allux sortiment hittar du brevlådor med LED belysning som heter Allux Bjørn Villa och paketbrevlådor med LED heter Allux Bjorn Parcel. 

Allux Grundform är en storsäljare och skyddar post mot regn och snö. Finns i olika färger och material.

Allux 5000Allux 6000Allux 7000 är postlådor som kan monteras på stativ eller vägg. Finns i olika färger och material. 

Gillar man att handla på nätet då har Allux flera paketbrevlådor att välja bland. Paketbrevlåda Allux 500Allux 600Allux 800 och den snygga Allux Grundform Parcel lagrar paket i olika storlekar på ett säkert sätt. 

Reservdelar till Allux brevlådor kommer ni att kunna hitta online hos oss. 
Brevlåda Allux

Allux brevlåda
Köp Allux brevlåda till lågt pris hos KöpBrevlåda.se med Sveriges största utbud av brevlådor