Postlådor och paketpostlådor Max Knobloch

När våra kunder hör av sig till oss och frågar om råd inför köpet av en ny postlåda så brukar vi alltid börja med att fråga om kunden har några specifika önskemål. Om denne vill ha en liten klassisk postlåda eller en lite större paketpostlåda. Om svaret är att kunden är ute efter en postlåda med hög kvalitet så brukar vi rekommendera våra kunder att börja med att ta en titt på våra postlådor från Max Knobloch. Postlådor från Knobloch utstrålar mångsidighet och kvalitet. KNOBLOCH är Tysklands äldsta industrianläggning för brevlådetillverkning. KNOBLOCH grundades 1869 som ett plåtföretag på det än idag existerande företagets anläggning i Döbeln. Fram till idag har företaget helt drivits av familjen Kolbe. KNOBLOCH har med sin långa tradition blivit experter när postlådor kommer på tal. Postlådorna från KNOBLOCH är inte bara snygga utan de håller även högsta kvalitet.

Vi på KopBrevlada.se är auktoriserad återförsäljare för Knobloch postlådor i Norden. Se hela vårt utbud postlådor och paketpostlådor Max Knobloch här, https://kopbrevlada.se/brevlador/max-knobloch-brevlada.html?p=2

Nedan lägger vi upp några inspirationsbilder på ett par populär modeller från Knobloch. Genom att klicka på bilden kommer du till hemsidan med mer info och detaljer om respektive produkt.

Postlåda rostfri

Paketpostlåda vit

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss.