BOBI postlådor
Är du ute efter en elegant och säker postlåda så är vår rekomendation att ta en titt på BOBI´s sortiment där du hittar rätt postlåda till villa, radhus och företag. BOBI pstlådor är låsbara och kan monteras fristående på stativ eller i lådsamlingar. Se hela utbudet här; https://kopbrevlada.se/brevlador/bobi-brevlador.html.

Just nu har vi sänkt priset på alla våra postlådor från BOBI. Passa på och köp en ny postlåda nu, dessutom är frakten gratis. Leveranstiden på våra postlådor från BOBI är cirka en vecka. Under varje postlåda finns det en text där det står produkt data. När du klickar på texten kommer det fram mer info om bland annat aktuell leveranstid på just denna modell. 

Visste du att KöpBrevlåda.se har Sveriges största utbud av postlådor. Att handla online hos oss är tryggt och säkert. Vårt nära samarbete med leverantörer har resulterat i att vi kan ta fram speciella lösningar vilket är väldigt uppskattat av våra kunder.

Vi lämnar gärna offert på beställningar innehållande större antal postlådor. Om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna.

BOBI CLASSIC

Detta är en klassisk postlåda som klarar av ett par dagars post. Finns i flera olika färger. 

bobi classic 3001

BOBI CLASSIC B


Denna modell är lika stor som BOBI CLASSIC men den har ett inkast på framsidan och tömmes från baksidan. Finns i flera olika färger.

bobi classic b 9016

BOBI CLASSIC S

Denna modell är något smalare än BOBI CLASSIC och finns att köpa i flera olika färger. Så om du behöver en stor postlåda men att den inte får vara så bred så kan denna modell vara aktuell då den endast är 15 cm bred.

bobi classic s i

BOBI GRANDE

Detta är en lite större modell och är brevbärarens favorit då den har ett unikt reglerbart brevinkast. Inkastluckan är justerbar 0-7 cm.Köper du denna postlåda så kommer den att ta väl hand om din post och hålla den torr oavsett väderförhållanden.

bobi grande st9005

BOBI GRANDE B

Denna modell är lika stor som vanlig BOBI GRANDE bara att denna tömmes från baksidan. 

bobi grande b 3005i

BOBI GRANDE S

Denna modell är något smalare än den klassiska modellen BOBI GRANDE och finns att beställa i flera olika färger.

bobi grande s i

BOBI JUMBO

Denna modell är den största i BOBI´s sortiment av postlådor och klarar av att lagra en större mängd post. BOBI JUMBO har ett justerbart brevinkast och är utrustad med en säkerhetsspärr. Finns att beställa i flera olika färger. 
bobi jumbo 3001i
BOBI DUO

Denna eleganta modell har två separata fack i en postlåda. Finns att beställa i flera olika färget. Passar perfekt för dig som bor i parhus.
bobi duo i

BOBI TRIO

Denna modell har tre separata fack i en postlåda. Finns att beställa i flera olika färger. Passar perfekt för dig som bor i radhus.
bobi trio 6005
BOBI XPRESS

Denna postlåda är tillverkad av rostfritt stål och uppfyller den europeiska normen EN 13754 i säkerhet. BOBI XPRESS passa perfekt för montering i lådsamlingar. Mycket prisvärd!
bobi xpress
För mer info och detaljer besök vår webbutik.