Markpostlåda- köp markbrevlåda online hos KöpBrevlåda.se

Är du i behov av en större postlåda? En markpostlåda eller veckopostlåda som det också kallas är en bra lösning för att få en säker och pålitlig plats att lagra brev och andra försändelser. Detta är särskilt användbart om du bor ute på landet eller inte kan hänga upp en vanlig postlåda på väggen. En markpostlåda ger också en bekväm lösning för att hämta försändelser utan att behöva gå till utlämningsställe. Det är ganska vanligt att en markpostlåda har ett snyggare helhetsintryck jämfört med en postlåda som är monterad på stativ. Online hos KöpBrevlåda.se hittar du ett stort utbud av prisvärda markpostlådor.

Se hela vårt utbud av markpostlådor här; https://kopbrevlada.se/brevlador/markbrevlador.html

Om du är ute efter en markpostlåda med snygg design får du ta en titt på vårt utbud av postlådor från Bravios.

Är du däremot ute efter en högkvalitativ markpostlåda så rekomenderar vi våra kunder att ta en titt på en markpostlåda från tyska Heibi eller Radius. Deras postlådor är eleganta samt ser exklusiva ut.

Markpostlådor som vi säljer mest av kommer från MEFA, BOBI, Allux, Biggi

Samtliga markpostlådor som vi säljer är låsbara. De flesta av våra markpostlådor är veckopostlådor och då är vredlås oftast standard.

Leveranstiden på de flesta markpostlådor är mellan 1-2 veckor. 

Att tänka på vid köp av markpostlåda

När du ska köpa en markpostlåda är det viktigt att välja en modell som är tillräckligt stor för dina behov, och som har ett lås som är tillräckligt säker för att hålla obehöriga personer borta. Bor du vid kusten där det blåser lite mer är det bra att välja en markpostlåda som är konstruerad för att tåla vindar, och som är lätt att rengöra och underhålla. Med en bottenplatta som gjuts fast i marken får du en stadig markpostlåda som håller länge.

Varje vecka har vi olika kampanjer på våra postlådor så du får gärna kika in då och då i vår webbutik för att ta del av aktuella erbjudande. Under kategorin REA hittar du postlådor till extra nedsatta priser och dessa finns oftast i lager och skickas samma dag. Så om du i i akut behov av en postlåda kolla först där om det finns någon postlåda som passar dina behov och önskemål.

Nedan ser du några inspirationsbilder på våra markpostlådor!

Markpostlåda Allux

Markpostlåda BOBI

BUrg Wächter markpostlåda

Markpostlåda Berglund

Markpostlåda MEFA

Välkommen till din postlådebutik på nätet!