Brevlådor till rätt pris

Är du ute efter en ny brevlåda?

KöpBrevlåda.se har under flera år levererat tiotusentals brevlådor, tidningshållare till trapphus, fastighetsboxar till privatpersoner och företag i hela Sverige. Att KöpBrevlåda.se är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärke har många uppskattat då de vet att vid behov av reservdelar till brevlådor eller fastighetsboxar kan de hitta dessa hos oss.

Det som många av våra kunder uppskattar när de ringer eller skriver till oss är att de får personlig hjälp och att vi har tid att svara på frågor och hjälpa kunden i valet av rätt produkt. Många av våra kunder är ute efter en speciell kulör då de kanske vill matcha sin nya brevlåda med huset eller staketet. När man går till en fysisk butik hittar man oftast en produkt i de vanliga RAL färgerna så som svart, vit, grå. Då vi har direktkontakt med tillverkare kan vi få fram brevlådor i olika kulörer vilket våra kunder blir tacksamma för. 

Behöver ni köpa fastighetsbox till BRF?

Att välja rätt fastighetsbox och veta vilka tillbehör man behöver kan ibland upplevas vara väldigt krångligt för vissa av våra kunder. Vi finns alltid tillgängliga antigen via telefon eller mail för att svara på frågor och vägleda kunden till rätt slutprodukt. Vårt nära samarbete med fabriker har resulterat i att vi kunnat ta fram speciella lösningar åt våra kunder som exempelvis haft ont om utrymme.

Ska du köpa brevlåda, veckobrevlåda, fastighetsbox då har du kommit rätt. KöpBrevlåda.se har Sveriges största utbud av brevlådor.

Bobi Classic
Bobi brevlåda svart
Välkommen att kika in hos oss på kopbrevlada.se för mer inspo och detaljer.