Stolpe för amerikansk brevlåda ALU Bristol - Svart

SKU
1094
1 595,00 kr
I lager
Bristol är en rund universell stativ för brevlåda med en dekorativ mudd. Tillverkad av extruderad aluminium för lång hållbarhet samt pulverlackerad. Den unika monteringsfäste är utformad för att passa brevlådor med monteringshål antingen på sidorna eller under. Passar amerikanska brevlådor i alla storlekar. Detta stativ bör gjutas! Gräv en ca 40 cm djup och 15-20 cm bred hål. Ställ sedan in stativet till önskad höjd och vinkelrätt. Fyll med murbruk (fabriksblandat finns att köpa i alla byggvaruhus alternativt järnaffär). Låt härda över natten. Höjd 1300 mm Diameter 77mm Vikt 4 kg Brevlåda ingår ej!

Tillverkad i USA


   Vi fakturerar gärna grönt

e
Faktura Anslutna till BeastPortalen 

Bristol är en rund universell stativ för brevlåda med en dekorativ mudd. Tillverkad av extruderad aluminium för lång hållbarhet samt pulverlackerad. Den unika monteringsfäste är utformad för att passa brevlådor med monteringshål antingen på sidorna eller under. Passar amerikanska brevlådor i alla storlekar.

Detta stativ bör gjutas!
Gräv en ca 40 cm djup och 15-20 cm bred hål. Ställ sedan in stativet till önskad höjd och vinkelrätt. Fyll med murbruk (fabriksblandat finns att köpa i alla byggvaruhus alternativt järnaffär). Låt härda över natten.

Höjd 1300 mm
Diameter 77mm

Vikt 4 kg

Brevlåda ingår ej!

Uppskattad leveranstidLeveranstid 1 vecka
Produkt kategoriStolpe
FÄRGSvart
PlaceringFristående stolpe
MaterialAluminium
Your Rating

Andra produkter du kan vara intresserad av