Tidningsklämmor, Tidningshållare, Tidningsfack
Söker Du en tidningshållare till ditt trapphus? Vi på KopBrevlada.se erbjuder prisvärda tidningshållare från RENZ och SFB och tidningsfack från Keilback och Serafini. Alla tidningshållare som vi har i vårt sortiment är tillverkade av högkvalitativa material och kommer att hålla i många år. Företag som köper större volymer är välkomna att höra av sig till oss så tar vi fram en offert. 

När man installerar fastighetsboxar i flerfamiljshus så brukar man i samma väva montera tidningshållare utanför lägenhetsdörrar. Detta gör att de boende kan få sina morgontidningar levererade direkt till dörren. Övrig post levereras i de installerade fastighetsboxarna vid entrén. 

Online hos oss hittar du, till skillnad från de flesta andra återförsäljare som säljer klassiska modeller, tidningsklämmor, tidningshållare, tidningsfack i annorlunda design och färger. 

Nedan kommer vi att presentera ett urval av snygga och annorlunda tidningshållare som är populära bland våra kunder. Först att skriva några rader om är tidningshållaren från Keilbach som till om med vunnit Design Award. Modellen heter Glasnost och har ett frostat säkerhetsglas med polerade kanter. Denna tidningshållare kan monteras på väggen eller fristående på stativ. Mer info och detaljer hittar du här; https://kopbrevlada.se/tidningshallare-keilbach-glasnost-newsbox-glass-white-07-1202.html.

En annan tidningshållare som är värd att skriva några rader om kommer från Serafini och tillverkad av rostfritt stål. Denna tidningshållare beställs oftast ihop med den matchande postlådan från Serafini modell, 6460. Mer information hittar du om du följer länken; https://kopbrevlada.se/tidningsfack-serafini-6460-rostfritt-30-6465-03.html.

Brabantia har tagit fram en rund tidningsfack med lock som kommer att hålla dina tidningar skyddade från regn till du tömmer facket. Denna tidningsfack finns i antracitgrå, silvergrå, rostfritt stål och svart. Se mer detaljer här; https://kopbrevlada.se/tidningsfack-brabantia-z100-svart-600586.htmlVill man ha en matchande postlåda så finns modellen Decayeux D100 att beställa. 

Tycker man att tidningshållare i svart, vitt och rostfritt är tråkiga och vill ha en färggrann tidningsfack ska man då ta en titt på modellerna Slim och Square från Serafini som finns i färgerna röd, gul och orange. Du hittar även matchande postlådor från samma serie. Dessa hittar du under "Relaterade Produkter." Länk till alla produkter från Serafini hittar du här; https://kopbrevlada.se/brevlador/serafini-postlada.html.

Kika gärna in i vår webbutik för mer detaljer och inspiration. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss!