Stolpe till brevlådor
Under kategorin, Tillbehör, online hos oss på KöpBrevlåda.se hittar du stolpe till brevlådor. En stolpe underlättar vid montering av en brevlåda då du på ett smidigt sätt kan välja var du vill montera lådan. När du klickar dig fram till vår webbsida och väljer en brevlåda kommer du att kunna se relaterade produkter och på så sätt kunna välja passande stolpe till brevlådor.

KöpBrevlåda.se är återförsäljare för ett flertal av Nordens och Europas största postlåde-tillverkare. Hos oss hittar du stolpe till brevlådor från MEFA, BOBI, SafePost, amerikanska postlådor och många fler. Vid beställning av både postlåda och stolpe skickas, för det mesta, dessa separat dvs i två olika försändelser så bli inte förvånad om lådan kommer och inte stolpen vid samma leveranstillfälle. Leveranstiden på de flesta postlådor och stolpar är ca en vecka. Tänk dock på att exempevis inför Jul är trycket på varutransporter högt och att förseningar kan uppstå. 

För hela vårt utbud följ länken här; https://kopbrevlada.se.

Nedan kommer lite inspirationsbilder till några stolpe till brevlådor.

ME-FA 72 Tripod - Svart P72110

Stolpe passande följande modeller från MEFA: Trend Beak, Journal, Judo, UFO, Wave, Puffin, Harmony Opal, Topaz, Pearl, Jade, Ruby. Mått (HxBxD) 1100x205x47 mm.

Stolpe till MEFA
                                      Brevlåda från MEFA

Stolpe BOBI Link

BOBI LINK används för montering av flera fristående brevlådor. Denna stolpe finns i rostfritt, galvaniserat och svart. Vid köp av BOBI Link är det bra att tänka på att det alltid behövs 1 st fler Link än postlådor i en lådsamling. 
                   BOBI Link                                               BOBI brevlåda

Stolpe Amerikansk brevlåda

Stilren stolpe tillverkad av vit plast med en tålig brevlådearm. I satsen ingår en monteringsbygel och alla monteringsdetaljer samt instruktioner.    
Stolpe amerikansk brevlåda Stolpe amerikansk brevlådaDenna stolpe Universal som är tillverkad i metall passar de flesta brevlådor på marknaden. Flera monteringsmöjligheter, kan gjutas i betong eller grävas ner i marken.

Universal stolpe
Välkommen in till oss på kopbrevlada.se för mer info och detaljer.