MEFA postlåda
Välkommen till din postlådebutik på nätet med Sveriges största utbud av postlådor. Vi är återförsäljare i Sverige för ett stort antal välkända postlådetillverkare. Vi har en postlåda för alla. Oavsett om du är ute efter en liten billig postlåda eller en stor design veckopostlåda så hittar du det hos oss. Vi har en nära och god relation till alla våra leverantörer vilket underlättar handeln mellan alla berörda parter. Du som kund kan alltid känna dig trygg med att du kommer att få en snabb och profesionell hjälp. 

Idag vill vi hylla MEFA som är en del av RENZGROUP som vi varit återförsäljare för och haft ett gott samarbete med under många år. MEFA erbjuder mer än 40 olika modeller av postlådor och alla är olika och unika på sitt sätt precis som vi människor är. När du köper en postlåda från MEFA så kommer den garanterat att ta väl hand om din post.

Se hela utbudet av MEFA postlådor här; https://kopbrevlada.se/brevlador/mefa-brevlador.html

Nedan har vi tagit fram några postlådor som vi tycker är värda att skriva några rader om. Första bilden visar en mellanstor lätt och elegant paketpostlåda från MEFA modell Magnum. Post- och paketlucka är placerad på toppen och lådan kan ta emot flera mindre paket per dag. Kombinationen av stark material och yta gör att MEFA Magnum kan klara sig i tuffa miljöer under lång tid. Denna modell är populär bland våra kunder som bor längs de svenska kusterna. Bild nummer två visar en superfunktionell paketpostlåda, modell Oak som kan ta emot större paket och massor med post. Dina paket kommer att vara i trygg förvar tills du tömmer lådan. Lådan är designad i minimalisk, funktionell design i gedigen kvalitet. Passa på nu när v sänkt priset! Dessutom erbjuder vi gratis frakt på alla våra produkter oavsett ordervärde.
Mellanstor paketpostlåda MEFA Magnum
Paketpostlåda MEFA Oak
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att hör av dig till oss.