FASTIGHETSBOXAR från RENZ till rätt pris

Är ni ute efter en nyckelbaserad hantering av post och mindre paket i eller utanför Er fastighet? Våra fastighetboxar från RENZ är fördelade i tre olika produktserier: Excellence för utomhusbruk och Prima samt Budget för placering inomhus.

I och med att varje serie är modulbaserad så kan man skapa en skräddarsydd fastighetsbox efter utrymmet som finns tillgänglig. Kunder brukar tycka om möjligheten att välja storlek, behandling, kulör på boxarna och kunna fördela fritt mellan postfack och paketboxar. Vi på KöpBrevlåda.se hjälper såklart till om Du är osäker eller helt enkelt vill ha smakråd samt har andra funderingar.
RENZ fastighetsnboxar

Alla fastighetsboxar som vi säljer från RENZ kan monteras på vägg eller byggas in i väggen. Om du saknar möjligheter att montera fastighetsboxen,
kan du beställa fristående stativ i form av sidostolpar för antingen golvmontering eller fastgjutning.

Fastighetsboxarna är pålitliga både inomhus som utomhus, de är tillverkade i stark plåt och med hållbara detaljer. Visste du att mekaniken i fastighetsboxarna är testad i fabriken för motsvarande 35 års användning? Skulle något hända med din fastighetsbox, till exempel att en av luckorna skadas, går det enkelt att fixa. Varje lucka är separat upphängd, vilket förenklar bytet av en lucka.
Fastighetsbox Renz inomhus

Fastighetsboxarna kan beställas med liggande eller stående fack, med olika djup och antal boxar. Vi har även fastighetsboxar som är utformade för mindre väggutrymmen och små portar, kompakta lösningar som mäter 78 cm i bredd och bara 15 cm i djup. Beroende på vilken serie av fastighetsboxar du väljer, Excellence, Prima eller Budget finns olika tillval att välja mellan. 

I varje serie finns ett visst antal standarkulörer, men också möjligheten att välja fritt inom ett stort urval inom RAL-systemet.
Fastighetsbox RENZ inbyggd

Är du ute efter fastighetsboxar med hög kvalitet ta då en titt på våra fastighetsboxar från RENZ!

Länk till alla våra boxar från RENZ hittar du här; Fastighetsboxar RENZ