Fastighetsboxar för flerfamiljshus

Visste du att 6 av 10 vill ha post och paket till trapphuset?

Är du ute efter Fastighetsboxar för flerfamiljshus? Vi har boxar i modern design för fristående placering. Lägsta prisgaranti på RENZ Sweden fastighetsboxar som även är våra mest populära fastighetsboxar.

Renz Budget
är en prisvärt variant där man inte sparat på kvalité. Täcker behov för de flesta fastighetsägare. Kan beställas med liggande eller stående fack med olika djup, antal boxar och i två standardkulörer. Namnmärkning sker på det vridbara postinkastet.

För mer info följ länken här; https://kopbrevlada.se/fastighetsbox-renz-budget-789d-liggande-dubbel-789d.html

RENZ Prima är en av mest sålda fastighetsboxar i Sverige som både är snygga, funktionella och prisvärda. Inomhus fastighetsbox RENZ Prima kan beställas i 80 olika RAL färger, helt utan extra kostnad. Finns med liggande eller stående fack och kan enkelt anpassas efter önskemål och behov.

För mer info följ länken här; https://kopbrevlada.se/fastighetsbox-mefa-renz-uppsala-prima-790d-liggande-trafikvit-ral-9016-790d102.html
Fastighetsbox RENZ Prima

Den lyxiga varianten RENZ Excellence fastighetsbox som även är en utomhus fastighetsbox utstrålar lyxkänsla med snygg design och LED belysning. Avskalad design, rundade hörn och konstruktion av extra kraftig plåt. Fungerar lika bra inomhus som utomhus. Kan beställas med liggande eller stående fack och kan enkelt anpassas efter önskemål och behov.

För mer info följ länken här; https://kopbrevlada.se/utomhus-fastighetsbox-renz-excellence-799d-liggande-valfri-ral-farg.html
Fastighetsbox RENZ Excellence

Alla fastighetsboxar levereras med huvudlås.


Fastighetsboxar för flerfamiljshus från RENZ är godkända av Posten och vi lämnar prisgaranti på dessa fastighetsboxar RENZ Budget, RENZ Prima samt RENZ Excellence.