Brevlådor från Rottner
Är du ute efter brevlådor som inte är alltför dyra och är av bra kvalitet? KöpBrevlåda.se är stolt återförsäljare för brevlådor från Rottner. Detta är ett österrikiskt företag med lång tradition av tillverkning av bland annat brevlådor, nyckelskåp och andra säkerhetsprodukter. Rottner har företag i 30 länder och lägger stor vikt på säkerhet och kvalitet. Leveranstiden på de flesta produkter från Rottner är 3-7 dagar och frakten är gratis. Önskar du offert på större antal så är du välkommen att höra av dig till oss.

Alla våra brevlådor från Rottner hittar du här; https://kopbrevlada.se/brevlador/rottner-brevlador.html

Ett urval av brevlådor från Rottner hittar du nedan.

Rottner Jesolo

Detta är en mindre brevlåda tillverkad av stål. Denna modell är ganska populär bland våra kunder och finns i färgerna vit och antracit. Den vita modellen har vi sänkt priset på och finns för omgående leverans.

Mer info och detaljer här; https://kopbrevlada.se/brevlada-rottner-jesolo-vit.html

Brevlåda vit
Rottner Villa Spezial Set
Detta är en lite större väggbrevlåda med integrerad tidningshållare under. Rottner Villa Spezial Set är en prisvärd låsbar brevlåda som finns i färgerna vit, svart, grön, silver och i rostfritt stål.

RottMer info här; https://kopbrevlada.se/catalogsearch/result/?q=spezial

Brevlåda med tidningshållare

Rottner Parcel Keeper 500
Denna robusta paketbrevlåda från Rottner imponerar med sitt enorma utrymme. Inmatning sker från toppen av brevlådan. Vill du ha en paketbrevlåda i lagom storlek som skyddar din post mot vind och regn bör du välja Rottner Parcel Keeper 500.

Mer info och detaljer hittar du här; https://kopbrevlada.se/paketbrevlada-rottner-parcel-keeper-500-svart-t05967.html
Paketbrevlåda
Rottner Parcel Keeper 1000
Vill du däremot ha en lite större paketbrevlåda med stor inkast ska du välja denna modell. Lådan levereras inklusive fäste för ökad stabilitet. 

Se mer detaljer här; https://kopbrevlada.se/paketbrevlada-rottner-parcel-keeper-1000-svart-t05781.html

Brevlåda rymlig

Välkommen in till oss på KöpBrevlåda.se för mer info och detaljer!