Utemiljö- högkvalitativa postlådor
Alla vi behöver något slags förvaringsutrymme där postutdelaren kan lämna våra brev, tidningar, reklamblad, paket. Vissa av oss är ute efter en exklusiv postlåda som matchar det nybyggda huset, andra vill bara ha en enkel postlåda att ha ute på landsstället. Oavsett vilket, har vi på KopBrevlada.se en postlåda för alla! Tveka inte att höra av dig till oss, vårt utbildade team kommer mer än gärna att ge dig råd och svara på dina frågor.

Säkrast är att skicka mail till oss så svarar vi så fort vi kan. För att ta del av hela vårt utbud av postlådor följ länken här; https://kopbrevlada.se/brevlador.html

Flertal av våra återkommande kunder jobbar som arkitekter och uppskattar vårt stora utbud av snygga och prisvärda postlådor. Några av våra mest exklusiva postlådor kommer från tyska Keilbach och Burg Wächter. Vi på KöpBrevlåda.se är stolta återförsäljare av dessa varumärken.

Keilbach tillverkar innovativa, välbyggda, funktionella och trendiga postlådor som utstrålar elegans och exklusivitet. Den tydliga designen hos Keilbach's postlådor uppskattas av många av våra kunder. 

Se alla postlådor från Keilbach här: https://kopbrevlada.se/catalogsearch/result/?q=keilbach
Keilbach postlåda design

En annan postlådetillverkare som tillverkar högkvalitativa produkter är Burg Wächter som är en av Tysklands största tillverkare av postlådor. Postlådorna från Burg-Wächter har hög kvalitet, är användarvänliga, välgenomtänkta och har en modern design. De flesta Burg-Wächter postlådor är tillverkade enligt europeiska standarden 13724. Vill du ha en postlåda som håller i alla väder ska du ta en titt på utbudet av postlådor från Burg Wächter.

Se alla postlådor från Burg Wächter här; https://kopbrevlada.se/brevlador/burg-wachter.html
Burg Wächter postlåda

Vill du däremot ha en helt vanlig budgetpostlåda som inte kostar så mycket men samtidigt är av tillfredsställande kvalitet? Ja då ska du ta en titt på våra postlådor från Rottner. God kvalitet och säkerhet är några kännetecken för Rottner produkter. I vårt sortiment hittar du väggpostlådor, tidningshållare, paketpostlådor, fristående lådsamlingar samt plastpostlådor från Rottner som alla är låsbara.

Se alla postlådor från Rottner här; https://kopbrevlada.se/brevlador/rottner-brevlador.html
Postlåda vit Rottner Harrow

Kika in i vår webbutik för mer detaljer och inspiration!